Liebespaar im Bett  Lovers in Bed Oricat de timide s-ar declara reprezentatntele sexului frumos in fata acestui subiect, cert este ca la urma urmei, ca o femeie sa placa, sau chiar mai mult ca o femeie sa fie iubita, trebuie sa fie doamna in societate si „tigroaica” in pat, ca sa nu folosim celalat cuvant.
Nu numai ca s-a dovedit in nenumarate randuri ca sexul este foarte folositor pentur toti cei care il practica, insa cu siguranta chiar si cele mai inhibate persoane au ajuns la aceasta concluzie. Unele femei – mai istete din fire, lipsite de inhibitii par sa nu aiba nicio problema cu acest subiect insa mai sunt si acele „fecioare vesnice in suflet” care stramba din nas cand le faci o propunere indecenta. Si chiar nu imi dau seama de ce sexul inca mai este un tabu pentur unii.

Eh bine, sa zicem dragoste, ca poate unii cred in Postul Pastelui si nu pronunta cuvinte interzise. Dar sa faci sex e foarte bine si iata cateva dintre motivele pentru care acest „sport” trebuie practicat macar de patru ori pe saptamana, inclusiv weekendurile:
– iti da energie si pofta de viata – cel putin femeile se destreseaza si nu mai au atatea „probleme in capul lor”
– te face sa uiti de orice – si chiar de orice, pentru absolut o clipa, chioar daca secundele sunt scurte, dureaza parca o eternitate.
– te face mai frumoasa, mai radianta – s-a demonstrat ca femeile care fac sex mai des sunt mai atragatoare si au acel ceva care ii face pe toti sa intoarca privirile, ca sa nu mai spun ca sexul te face sa pari mai odihnita
– alunga depresia
– sexul te mentine tanara – s-a demonstrat ca femeile care practica des sex arata mai tinere la o anumita varsta fata de cele care nu practica atat de des sau cele care de la o varsta uita de acest fenomen

Si multe multe altele. Desigur nu vreau sa fac femeile sa ma inteleaga gresit, dar macar sa nu mai fie ata de reticente la unele sensibilitati are se aseamana cu o societate secreta, adica „everybody knows about it, except that nobody talks about it”.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *