barbatii-obsedati-de-saniFemeile de pretutindeni sunt uluite de obsesia pe care o au barbatii cu privire la sani. Operatiile de marire de sani se numara printre cele mai frecvente la ora actuala si acest lucru arata cat de departe sunt dispuse femeile sa mearga pentru a atrage atentia barbatilor. Numai femelele umane au funduri si sani. Restul femelelor de primate au glandele mamare in interiorul pieptului si sfarcuri foarte lungi pentru a hrani puiul.
Mare parte din tesutul de la nivelul sanilor unei femei constituie grasimea, ceea ce aparent nu are nici un scop…sau are ?

Asemenea majoritatii mamiferelor, candva masculii umani se impreunau cu femelele pe la spate, formele pline ale fundurile acestora actionand ca un soi de semnal pentru cuplare. Acum ca oamenii sunt bipezi si stau fata in fata, semnalul pe care pe vremuri femelele il transmiteau prin formele posteriorului s-a mutat pe piept, sanii mimand formele rotunjite ale feselor pentru a-i atrage pe masculi. Din aceasta pricina femeile poarta sutiene push-up sau isi fac operatii estetice pentru a-si mari pieptul.

Doamnelor si domnisoarelor ar trebui sa-i incurajati pe barbati sa se holbeze la sani? Nu, nu este cazul. Barbatul nu are nevoie de incurajari. Se uita oricum.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *