sfaturi-de-agatat-baietiiFie ca vrei sa fii in centrul atentiei unui grup mare de oameni, ca vrei sa captezi orice privire atunci cand mergi undeva sau ca vrei pur si simplu sa ii faci ochi dulci unui baiat/barbat si vrei ca el sa te si observe, cert este ca trebuie sa aplici cateva trucuri de care musai trebuie sa te tii. Acestea nu numai ca dau randament in obtinerea privirii si a zambetului persoanei placute insa dau randament si in atragerea lui chiar intr-o discutie, care musai trebuie sa se finalizeze cu condusul tau spre casa (acum tine de fiecare in parte daca se face si invitatia la ceai/ cafea, dupa condus spre casa). Totusi iata cele cinci trucuri simple pe care poti sa le aplici:

1. priveste-l cu insistenta – acest truct ajuta mai ales daca este la o anumita distanta si chiar daca nu se uita la tine, la un moment dat privirile vi se vor incrucisa si cu siguranta vei beneficia de atentia lui macar pentru cateva momente.
2. dupa ce i-ai captat privirea – arunca-i un zambet senin, dulce si cat se poate de sexi. Cu siguranta ca vei avea succes si el se va arata uimit iar acest lucru il va incita
3. fa-te disparuta pentru cateva momente – dupa ce i-ai atras atentia acum e momentul sa ii atragi si uriozitatea. Mai exact fugi cateva minute din raza lui de actiune, iar acest lucru il va face sa se intrebe unde esti, daca ai plecat si desigur sa il faca sa regrete ca nu a schimbat o vorba – doua cu tine ma devreme.
4. treci chiar e langa cand apari din nou in “lumina”. Mai ofera-i un zambet si incearca sa il atingi usor, in trecere. Va functiona de minune. Incearca totusi sa te porti normal. Cat se poate de normal. Nu chicoti ca o fetita de liceu. Aminteste-ti ca tu esti o femeie fatala care cucereste numai cu privirea.
5. daca esti cu cineva, un prieten – o prietena iesita in locul respectiv, incearca atunci sa va mutati locul chiar langa “el” insa fara sa va vada. indicat este in spatele lui ca sa fie placut suprins cand se va intoarce fara intentie si te va vedea.
Iar cand se va intoarce poti sa ii spui un simplu “salut!” iar de aici e treaba lui sa continue. Daca e istet si te place, atunci cu siguranta va face un pas, daca nu, inseamna ca trebuie sa o lasi si tu, la randul tau, balta!!!

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *